Ang. uni

Hej! För er som är intresserade att veta om mitt läge med universitetet och vad som händer på den fronten så ska jag nu berätta för er!
Så här är det: I våras så anmälade jag mig 1, till Turistprogrammet,
2, till Samhällsvetarprogrammet,
3 till Grundlärarprogrammet åk 1-3.
I första omgången så blev jag reserv till mitt första och andrahandsval, alltså Turist & Sam och kom in på mitt tredjehandsval, alltså Lärarprogrammet. Jag tackade sedan JA till alla mina val, alltså även till mina reservplatser.(Det är här det blev fel) 
Jag blev under sommaren mer och mer sugen på det program som jag faktiskt hade kommit in på, lärare alltså, och hade bestämt mig för att jag ville börja det. När andra antagningsbeskedet kom så hade jag kommit in på mitt förstahandsval, Turistprogrammet. Eftersom det låg högre upp i min rankningsordning så strök universitetet mig då från mitt tredjeval. Direkt jag fick reda på att jag blivit struken från programmet som jag verkligen ville gå så gjorde jag en senanmälan och har väntat sedan dess på svar. 
I nuläget så är jag reserv nummer 17 på Grundlärarprogrammet och har fortfarande inte fått veta om jag kommer in eller inte. 
 
Framtiden är ytterst oklar i nuläget men fler senanmälningar har gjorts och förhoppsningsvis kan jag börja läsa någonting! 
Vardag | | Kommentera |
Upp